Aangesloten bij

LE BLANC Mediation|Bert le Blanc|M 06-53626516| info@leblancmediation.nl|Dr. J.P. Thijsselaan 2, 3571 GP Utrecht

Over LE BLANC Mediation

MfN-registermediator , geaccrediteerd familiemediator en jurist

Ik ben MfN-registermediator, gecertificeerd familiemediator en jurist met ruime ervaring binnen de advocatuur en het bedrijfsleven. Daarnaast was ik, als advocaat,  HR manager en later managing partner van het kantoor.

Binnen het bedrijfsleven heb ik gewerkt bij een familiebedrijf en een multinational. Daar ben ik verantwoordelijk geweest voor alle juridische kwesties. In het bijzonder voor fusies en overnames, financieringen en corporate governance. Ik was tevens secretaris van raden van commissarissen.

Ook heb ik uitgebreide bestuurlijke ervaring, onder meer als voorzitter van een grote sportvereniging. Daarnaast ben ik lid van een tuchtcommissie van de KNVB en arbiter geweest.

Ik heb, vanuit die achtergrond, ruime ervaring in het hanteren van allerlei conflicten en het begeleiden van onderhandelingsprocessen. Specialistische kennis op het gebied van conflicthantering en de dynamiek van conflicten maakt dat ik oog heb voor de communicatieve en persoonlijke aspecten die bij conflicten een rol spelen. Vertrouwen, professionaliteit, onafhankelijkheid, neutraliteit en betrokkenheid staan hierbij centraal.