Aangesloten bij

LE BLANC Mediation|Bert le Blanc|M 06-53626516| info@leblancmediation.nl|Dr. J.P. Thijsselaan 2, 3571 GP Utrecht

Bert le Blanc

MfN-registermediator , gecertificeerd familiemediator en jurist

Ik ben MfN-registermediator, gecertificeerd familiemediator en jurist met ruime ervaring binnen de advocatuur en het bedrijfsleven. Daarnaast was ik, als advocaat,  HR manager en later managing partner van het kantoor.

Binnen het bedrijfsleven heb ik gewerkt bij een familiebedrijf en een multinational. Daar ben ik verantwoordelijk geweest voor alle juridische kwesties. Ik werk nog steeds op interim-basis als legal counsel.

Ook heb ik uitgebreide bestuurlijke ervaring, onder meer als voorzitter van een grote sportvereniging. Daarnaast ben ik lid van een tuchtcommissie van de KNVB en arbiter geweest.

Ik heb, vanuit die achtergrond, ruime ervaring in het hanteren van allerlei conflicten en het begeleiden van onderhandelingsprocessen. Specialistische kennis op het gebied van conflicthantering en de dynamiek van conflicten maakt dat ik oog heb voor de communicatieve en persoonlijke aspecten die bij conflicten een rol spelen. Vertrouwen, professionaliteit, onafhankelijkheid, neutraliteit en betrokkenheid staan hierbij centraal.