top of page
Wie ben ik: Testimonial

Wie ben ik

Ik ben MfN-registermediator, geaccrediteerd familiemediator en jurist met ruime ervaring binnen de advocatuur en het bedrijfsleven. Daarnaast was ik, als advocaat,  HR manager en later managing partner van het kantoor.

Binnen het bedrijfsleven heb ik gewerkt bij een familiebedrijf en een multinational. Daar ben ik verantwoordelijk geweest voor alle juridische kwesties. Ik werk nog steeds op interim-basis als legal counsel.

Ook heb ik uitgebreide bestuurlijke ervaring, onder meer als voorzitter van een grote sportvereniging. Daarnaast ben ik lid van een tuchtcommissie van de KNVB en arbiter geweest.

Ik heb, vanuit die achtergrond, ruime ervaring in het hanteren van allerlei conflicten en het begeleiden van onderhandelingsprocessen. 

 

Wat zeggen mijn cliënten over mij

"Bert blijft altijd zo relaxed, wij worden er zelf ook rustig van"

"Een goede luisteraar die heel snel door heeft wat er speelt..."

"Op internet zie je veel concepten van ouderschapsplannen, die van Bert zijn toch net wat anders en voelen veel eigener."

"Wij dachten met onze huwelijkse voorwaarden en het eigen bedrijf van mijn man: hoe gaan we dat allemaal regelen..... Bert heeft echt veel kennis van zaken in huis. Hij weet ongelofelijk veel. Dat gaf ons zo'n goed gevoel.... en het was veel sneller rond dan we dachten. Dank je Bert. Wij raden je graag aan!"

  • linkedin
mfn1.png
2020-05-15_Judex56741.jpg
bottom of page